Ti mondtátok

Mit mondanak a kamaszok a tinijóga órákról? Ha van kedved, te is írd meg nekem, mit jelentenek számodra a tinijóga órák, lehet, hogy mások is kedvet kapnak, hogy kipróbálják!

Kedves Margó!

Szívesen megosztanám a tini jógás élményeimet:
Már meséltem, hogy táncoltam, csak sajnos abba kellett hagynom, nagyon elkeseredtem mert imádok mozogni, reménykedtem, hogy találok valamit, a jóga jutott eszembe, de arról álmodni sem mertem, hogy van ,,tini jóga” és ráadásul pont Te tartod.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra.
Nagyon jól éreztem magam egész évben , mindegyik óra nagyon jó volt. Nagyon megszerettem a jógát és nagyon sokat segített. Szerintem sokkal bátrabb is lettem, év végére sikerült olyan ászanákat megcsinálnom, amit év elején még megpróbálni sem mertem. Amiket különösen szerettem a tini jógában, hogy ,,mindenki egyenlő”, a csoportok sem úgy vannak beosztva hogy ,,rosszabbak” , ,,jobbak”, nem is úgy állítasz be minket az órákon hogy,,ügyesebbek” előre, ,,gyengébbek” hátra.
Sajnos sok helyen így van, de nagyon jó, hogy itt nem.
Nagyon jó volt még, hogy mindenki a saját tempójában haladhatott, nem volt semmi erőltetve vagy kötelezővé téve.
És szerintem ennek meg is lett az eredménye, nálam biztosan.
Szerintem a közösség is nagyon jó, jókat beszélgettünk a lányokkal, és az is nagyon jól esett, hogyha esetleg valami nem ment egyből segítettek, eszükbe sem jutott leszólni vagy lenézni.
Köszönöm Margó!
Jövőre is mindenképp szeretnék járni.
Szép nyarat,

Julka