Ti mondtátok

Mit mondanak a kamaszok a tinijóga órákról? Ha van kedved, te is írd meg nekem, mit jelentenek számodra a tinijóga órák, lehet, hogy mások is kedvet kapnak, hogy kipróbálják!

Szerettem Nálad jógázni. Néha lehet feltévedek majd, ha időm engedi, de akár csak egy kis beszélgetés is nagyon jól esne. Hálásan köszönök mindent, amit Értem tettél az elmúlt időben! (még akkor sokat tettél, ha Te nem gondoltad annak )

Egy érettségiző LÁNY

2021-ben kezdtem el jógázni. Első alkalommal tartottam tőle, mert féltem, hogy nem vagyok elég hajlékony, vagy csak nem fognak menni a gyakorlatok. Margó megmutatta, hogy nem kell a legprofibb módon csinálnom az ászanákat, mert minden gyakorlatnak van könnyebb verziója is. Az első órán a híd tartás volt a legmegdöbbentőbb a számomra, mert még egyszer sem csináltam. De – igaz kis segítséggel – sikerült. Most ár egyedül is tökéletesen megy.

Margó megtanította, hogy nem muszáj mindig a maximumon teljesíteni, és ez nekem sokat segített a mindennapi teendőimben is. Hajlékonyabb lettem, jól érzem magam, amikor jógázok és a mai napig vannak új sikerélményeim minden órán. Jógáztunk párban és egyénileg is, gyorsabban vagy éppen lassabban, mikor mit szeretett volna a csoport.

Margó jóga órái nekem testileg és lelkileg is sokat segítenek. Ajánlom a jógát minden korosztálynak! Felfrissíti a testet és az elmét is.

Zsófi

7 hónapja jógázom Margónál. Sokkal nyugodtabb és kitartóbb vagyok. Számomra nem megerőltetők a tini jóga órák, de mégis átmozgatnak. Nagyon jó a közösség is, és a hangulat is az órákon. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.

Nina

Nagyjából 2 éve kezdtem el jógázni, előtte kézilabdáztam, ami egy nagyon más jellegű sport volt, ezért kicsit nehezen szoktam hozzá ehhez a nyugodt, kellemes légkörhöz, ahol mindenki elfogadó és kedves a másikkal. Jellemző volt rám, hogy mindig nehezen illeszkedtem be és barátkoztam idegenekkel. Ám a tini jóga segítségével rengeteget változtam ebben is. Könnyebben megy mások és önmagam elfogadása, a testképem, a magamról alkotott negatív véleményem teljesen megváltozott. A mai világ hidegsége, embertelensége egy kis időre megszűnik létezni a Margóval töltött pozitív, megnyugtató, stresszmentes órák alatt. Köszönöm ezt a sok tapasztalatot és odaadást Neked. <3

egy LÁNY a sok közül

Több mint fél éve járok jógára Margóhoz. Először nem hittem volna, hogy bármi hatása lenne az életemre. Ám ahogy egyre többször eljártam az órákra, észrevettem magamon, hogy jobb lett a kedvem utána, lenyugodtam, örömmel jöttem el mindig jógázni. Amikor nem tudok eljönni az órára, otthon csinálom a gyakorlatokat, amiket itt tanultam. A légzőgyakorlatoknál az a jó, hogy az órán elmagyarázzák, a youtube videókon nem magyarázzák el rendesen, vagy sehogy sem. Amikor el tudok jönni jógára, akkor a hangulatom is mindig jobb lesz, és testileg is jobban érzem magam. Az is tetszik, hogy megválaszthatjuk, hogy mit csináljunk az adott jóga órán. Kinek éppen mire van szüksége: csípő átmozgatása, a hát vagy a vállak megerősítése… Nincs semmi megkötve.

Kedves Margó!

Szívesen megosztanám a tini jógás élményeimet:
Már meséltem, hogy táncoltam, csak sajnos abba kellett hagynom, nagyon elkeseredtem mert imádok mozogni, reménykedtem, hogy találok valamit, a jóga jutott eszembe, de arról álmodni sem mertem, hogy van ,,tini jóga” és ráadásul pont Te tartod.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra.
Nagyon jól éreztem magam egész évben , mindegyik óra nagyon jó volt. Nagyon megszerettem a jógát és nagyon sokat segített. Szerintem sokkal bátrabb is lettem, év végére sikerült olyan ászanákat megcsinálnom, amit év elején még megpróbálni sem mertem. Amiket különösen szerettem a tini jógában, hogy ,,mindenki egyenlő”, a csoportok sem úgy vannak beosztva hogy ,,rosszabbak” , ,,jobbak”, nem is úgy állítasz be minket az órákon hogy,,ügyesebbek” előre, ,,gyengébbek” hátra.
Sajnos sok helyen így van, de nagyon jó, hogy itt nem.
Nagyon jó volt még, hogy mindenki a saját tempójában haladhatott, nem volt semmi erőltetve vagy kötelezővé téve.
És szerintem ennek meg is lett az eredménye, nálam biztosan.
Szerintem a közösség is nagyon jó, jókat beszélgettünk a lányokkal, és az is nagyon jól esett, hogyha esetleg valami nem ment egyből segítettek, eszükbe sem jutott leszólni vagy lenézni.
Köszönöm Margó!
Jövőre is mindenképp szeretnék járni.
Szép nyarat,

Julka

1 éve járok jógázni Margóhoz. Eredetileg a barátaimmal való egészséges időtöltésnek szántam, mely mind máig igaz. Az év során sok embert magammal hoztam és mindenki pozitív élménnyel távozott. Az óra nem csak jó mozgási lehetőséget, de egy igazán kellemes környezetet is kínál. Az is élvezheti, aki sportot keres, hiszen vannak bonyolultabb gyakorlatok is, de a jógának terápiás hatása is van: gondolhatunk itt a légzőgyakorlatok általi megnyugvásra, a fájó hátgerinc átmozgatása utáni megkönnyebbülésre, vagy a családias, nyílt beszélgetésekre az órák kezdetén.

Két éve kezdtem el jógázni, eleinte eléggé féltem, hogy az óra tele lesz nagyon erős pózokkal, meg minden, de rájöttem, hogy a jóga sokkal több ennél. Energiát ad, önbizalmat és jókedvet. Nem féltem sohasem ide bejönni, mert mindenki nagyon kedves és mindig jó hangulatban telnek a jóga órák. /Fanni megkérdezte tőlem, ajánlhatja-e másoknak is a jógát ebben a szösszenetben. Mondtam, azt ír bele, amit szeretne. Ez lett a végére./ Ha kedvet kaptál Te is, nem fogod megbánni, ha eljössz. És ne feledd, hogy az első alkalom ingyenes. Ha mégsem tetszene, – de ilyen még nem volt, – semmit nem veszítettél vele. Utóirat: aludni is szoktunk az óra végén.